Hai, mijn naam is Marianne van den Bogaerdt – van Eek en ik schrijf al zo lang als ik me kan herinneren. Wat ooit begon met korte verhaaltjes en gedichtjes in een schriftje, mondde via een opleiding communicatie uit in een groot aantal verschillende teksten en publicaties. Artikelen en interviews door mijn werk als correspondent voor AD Nieuwsmedia. Wervende teksten voor folders en brochures, informatieve nieuwsbrieven en bondige webteksten door mijn werk als PR en marketing adviseur.

Ik ben erg leer- en nieuwsgierig, lees zo’n beetje ieder denkbaar tijdschrift, magazine of boek stuk en leer zo nog elke dag bij.

Naast tekstschrijver ben ik ook een fervent fotograaf. Van een mooie foto – van een landschap, dier, bloem of zomaar een detail – word ik enorm blij. En wat is er nu mooier dan iemand anders ook blij te kunnen maken met dat beeld? Daarom ben ik met mijn werk ook te vinden op ‘Werk aan de Muur’. Neem gerust eens een kijkje in mijn shop: MariannevandenBogaerdt.werkaandemuur.nl

Samenwerking

Ik mag dan een ZP-er zijn, een zelfstandig professional, ik werk graag samen met andere creatieven om de opdrachtgever zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Zo werk ik graag samen met Jolanda van KEEK Mix voor onder meer prachtige fotografie en professioneel ontwerp van onder meer websites, brochures en huisstijlen.