Wat is jouw verhaal? Welke boodschap wil je overbrengen? Maar belangrijker nog, wat willen de mensen die je hoopt te bereiken lezen? Pen©eek helpt je graag en vakkundig een boodschap te verwoorden op een manier die bij jou en je onderneming past.

Als tekstschrijver, copywriter, webredacteur en communicatie-adviseur, ondersteun ik je graag om je verhaal op passende wijze voor het voetlicht te brengen. Op zo’n manier dat we de aandacht van de lezer langer vast kunnen houden. Hem of haar aanzetten tot verder lezen …

Tekstschrijver

Je wilt als uitgever of redacteur van een (online) vakblad, krant, tijdschrift of magazine je lezers boeien. Niets meer en niets minder. Je hebt goed nagedacht over een bladformule en de tone of voice die de diverse artikelen moeten hebben. Als tekstschrijver, sluit ik graag aan bij die zaken en verdiep ik me in het onderwerp. Het resultaat is een informatief (nieuws)artikel, een spannend interview, een opiniërende column of een grappige blog, waarmee je voor de dag kunt komen.

Copywriter

Ben je op zoek naar een manier om je organisatie, diensten en/of producten onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten? Dan staan er diverse communicatiemiddelen tot je beschikking; een brochure, website, persbericht, mailing, advertentie, magazine of actiekrant. Welk middel het meest geschikt is, hangt af van het doel dat je wilt bereiken, de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep die je wilt bereiken en niet in de laatste plaats welk budget je beschikbaar hebt. Als communicatie-adviseur denk ik met je mee welke mogelijkheden er zijn en als copywriter verwoord ik graag je boodschap.

Webredacteur

Voor online content geldt nog het meest van alles dat je hooguit enkele seconden hebt om de aandacht van de lezer te pakken. En dat vraagt een andere manier van schrijven dan voor een verdiepend achtergrondverhaal of een commerciële brochuretekst. In een blog, online column, webartikel of verkooptekst is het zaak met de deur in huis te vallen. Je hebt er heel veel aan de boodschap compact en to-the-point te presenteren zonder de essentie uit het oog te verliezen. Je raadt het al, ik help je daar graag bij.