Redigeren

Je hebt er dagen op gezwoegd: een informatieve tekst waar alles wat je belangrijk vindt om te melden in staat. Maar komt je boodschap ook echt over bij de beoogde doelgroep? En is het ook voor een leek nog een begrijpelijk en vooral aantrekkelijk verhaal? Kortom, je hebt je kopij klaar, maar twijfelt of je boodschap wel overkomt?

Pen©eek kan je helpen om de lezer van je brochure te boeien, verleiden en overtuigen. Om het interview aan te laten sluiten bij de tone of voice van je (bedrijfs)magazine. Je artikel een meer logische opbouw te geven of meer to-the-point te maken. Kortom, ik help je graag bij de eindredactie zodat je de deadline haalt en ook nog tijd hebt voor een kop koffie.

Corrigeren

Als je intensief met het opstellen van een tekst bent bezig geweest, treedt vaak een bepaalde ‘blindheid’ op. Je hebt je tekst meermalen overgelezen waarbij je veelal leest wat je denkt dat er staat en niet wat er daadwerkelijk is getypt. Je leest, kortom vakkundig over iedere type- en taalfout heen.

Het volledig herschrijven van je tekst is echt niet nodig, je hebt je keurig van je taak gekweten, maar een laatste correctieronde is meer dan welkom. Met het verbeteren van taal- en tikfouten en de puntjes op de I zetten, help ik je graag.