“Een tekst, ruim gedefinieerd, is een reeks talige tekens, zoals letters, symbolen of klanken, die in een communicatieve situatie als een geheel wordt ervaren. Een tekst kan dus zowel geschreven als ongeschreven zijn.
Er zijn teksten die uit slechts één teken of klank bestaan. In vele gevallen bestaat een tekst echter uit een aantal welgeordende woorden en zinnen, die min of meer coherentie en cohesie vertonen.” (Bron: Wikipedia)

Dus…

Er is geen woord Spaans bij. Maar op welk moment had jij de neiging af te haken? Het betreft toch een keurige, correcte en zelfs informatieve tekst. Maar is het ook aantrekkelijk en nieuwsgierig makend? Nee, niet echt (of echt niet). Er zijn veel technieken om een helder, efficiënt en aantrekkelijk verhaal op papier te zetten.

Een goed leesbare tekst overtuigt. Ik help je daar graag bij. Als jouw ghostwriter, redacteur of taaltrainer. Nieuwsgierig? Kijk dan eens rond op deze site. Om je alvast een eindje op weg te helpen, geef ik je de komende tijd regelmatig een handige schrijftip. Gratis en voor niets. Het enige dat je er voor hoeft te doen, is me te volgen op LinkedIn of Facebook.