Teksten

Teksten 2017-05-20T20:36:30+01:00

Wat is uw verhaal? Welke boodschap wilt u overbrengen? Maar belangrijker nog, wat willen de mensen die u hoopt te bereiken lezen? Pen©eek helpt u graag en vakkundig uw boodschap te verwoorden op een manier die bij u en uw onderneming aansluit.

Als tekstschrijver, copywriter, webredacteur en/of communicatie-adviseur, ondersteun ik u graag om uw verhaal op passende wijze voor het voetlicht te brengen. Op zo’n manier dat we de aandacht van uw lezer langer vast kunnen houden. Hem of haar aanzetten tot verder lezen…

Tekstschrijver

U wilt als uitgever of redacteur van een (online) vakblad, krant, tijdschrift of magazine uw lezers boeien. Niets meer en niets minder. U heeft goed nagedacht over een bladformule en de tone of voice die de diverse artikelen moeten hebben. Als tekstschrijver voor uw blad, sluit ik graag aan bij die zaken en verdiep ik me in het onderwerp. Het resultaat is een informatief (nieuws)artikel, een spannend interview, een opiniërende column of een grappige blog, waarmee u voor de dag kunt komen.

Copywriter

Bent u op zoek naar een manier om uw organisatie, diensten en/of producten onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) klanten? Dan staan er diverse communicatiemiddelen tot uw beschikking; een brochure, website, persbericht, mailing, advertentie, magazine of actiekrant. Welk middel het meest geschikt is, hangt af van het doel dat u wilt bereiken, de boodschap die u wilt overbrengen, de doelgroep die u vooral wilt bereiken en niet in de laatste plaats welk budget u beschikbaar heeft. Als communicatie-adviseur denk ik met u mee welke mogelijkheden er zijn en als copywriter verwoord ik graag uw boodschap.

Webredacteur

Voor online content geldt nog het meest van alles dat u hooguit enkele seconden heeft om de aandacht van de lezer te pakken. En dat vraagt een andere manier van schrijven dan voor een verdiepend achtergrondverhaal of een commerciële brochuretekst. In een blog, online column, webartikel of verkooptekst is het zaak met de deur in huis te vallen. U heeft er heel veel aan uw boodschap compact en to the point te presenteren zonder de essentie uit het oog te verliezen. U raadt het al, ik help u daar graag bij.